Κράτηση

Home / Κράτηση

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συνήθως η ώρα check-in είναι μετά τις 3 μ.μ. Εφόσον επιθυμείτε άφιξη πριν από αυτή την ώρα παρακαλούμε ενημερώστε μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε την βίλα έτοιμη.

Συνήθως η ώρα check-out είναι πριν τις 11 π.μ. Εφόσον επιθυμείτε αναχώρηση μετά από αυτή την ώρα παρακαλούμε ενημερώστε μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας.
Η βίλα μας διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Το κόστος του πάρκινγκ περιλαμβάνεται στην τιμή της βίλας.
Σε όλη τη βίλα διατίθεται ασύρματη πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet. Δεν διαθέτουμε ενσύρματη πρόσβαση υψηλής ταχύτητας  στο Internet αυτή τη στιγμή.
Δεχόμαστε όλες τις γνωστές πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, PayPal καθώς και τραπεζική μεταφορά στο λογαριασμό μας.
Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Ζακύνθου “Διονύσιος Σολωμός” στην πόλη της Ζακύνθου, που απέχει περίπου 30χλμ.
Για όλους τους επισκέπτες μας προσφέρουμε μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο που περιλαμβάνεται στην τιμή της βίλας. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη παροχή, μπορείτε να έρθετε στη βίλα Αμάρα με αυτοκίνητο, ταξί ή λεωφορείο.
Ναι, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο είτε μέσω της υπηρεσίας Villa Amara VIP service είτε μέσω εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων με τις οποίες έχουμε συνάψει ειδικές συμφωνίες.

Η κοντινότερη παραλία απέχει 5 χιλιόμετρα από τη Βίλα, στο Πόρτο Βρώμη.

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια (περίπου 10 λεπτά) υπάρχουν τρία εστιατόρια που σερβίρουν παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και ένα καφέ.
Το πλησιέστερο μίνι μάρκετ βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τη βίλα, το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ 20 λεπτά με το αυτοκίνητο στο χωριό Καταστάρι. Μεγάλα super market όπως AB, LIDL ή My Market βρίσκονται στην πόλη της Ζακύνθου σε απόσταση 30 χλμ. από τη βίλα.
Ναι, το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.
Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά στη βίλα και στο ξύλινο σπίτι.

Τα τρία ιδιωτικά μπάνια διαθέτουν ντους και μπανιέρες και τα άλλα τρία έχουν μόνο ντους.

Η βίλα Αμάρα έχει πέντε ορόφους.
Δεν έχουμε ανελκυστήρα.
Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος.
Μόλις προγραμματίσετε το ταξίδι σας! Μερικές φορές διαθέτουμε διαθεσιμότητα τελευταίας στιγμής, αλλά σε γενικές γραμμές, όσο πιο νωρίς κάνετε κράτηση, τόσο περισσότερες επιλογές έχετε για τις ημερομηνίες της διαμονής σας .
Ναι, εάν κάνετε κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας, η τιμή είναι χαμηλότερη από ό, τι σε όλες τις πλατφόρμες κράτησης.
Ναι, βρεφικό κρεβάτι και καρεκλάκι μωρού διατίθενται στη βίλα κατόπιν αιτήματος. Μπορείτε να το επιλέξετε κατά τη διαδικασία κράτησης. Είναι δωρεάν.

Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος.